miercuri, 6 aprilie 2011


Viaţa asta e aşa cum este ea... frumoasă. Cu toate nimicurile şi căcaturile pe care le auzi sau le simţi.
Frate, cum să nu mai iubeşti după ce ai avut o dezamagire? Ce vină au ei că tu ai fost prostul altuia :). Tu?!? Înveţi, trăieşti şi ce'i mai important experimentezi. Trebuie să fi sigur că ai trăit pentru ceva, pentru cineva şi mai ales pentru tine!
Viaţa e... bestială! Frate, asculta'mă dacă îţi cauţi situatiile necesare! Trebuie să iubeşti, să pluteşti, să'ţi pierzi capul şi să revi pe pământ.
Trăim ca să murim... dar important e să poţi să tragi linie şi să spui din toata inima, că nu regreţi nimic! Să'ti asumi minciunile sau adevarul care uneori e atât de greu de acceptat şi să faci orice ca ţie să'ti fie bine. Să fi egoist dar să îţi cunoşti limitele.
Când ceva te doboara să zici: Nu'i nimic! Azi, iau o pauză de la luptă, îmi fac o altă tactică şi mâine ies la atac! şi'i dobori pe toţi care îţi stau în cale!
Dacă nu te iubeşti pe tine, nu iubeşti nimic. Orice altceva va fi o mască după care te ascunzi, să'ţi ascunzi neîncrederea.
Viata e o curvă, care'şi merită toţi banii! Odată ce'i dai, mă' omule profită de ea!
Iubeşte să iubeşti lucrurile simple!
Caută în flori fericirea unei zile!
Adu'ţi aminte mereu de lucrurile faine, orice altceva te va demoraliza!
Cineva care nu te'a satisfăcut în totalitate, e doar o persoană care ţi'a oferit la un moment dat siguranţa şi fericirea de care aveai nevoie! Dacă nu a rămas în viaţa ta , nu e pentru că nu ai vrut tu să rămână, ci doar pentru că nu a mai putut ţine pasul cu tine!
Asta'i aşa, pentru oricine, să o citească. Pentru ca viaţa merită trăită!

5 comentarii: